53 persones gaudeixen del cap de setmana a Espot

Durant el passat 19-20 de gener de 2019, 53 persones han gaudit del cap de setmana organitzat per l’entitat, a Espot Esquí.

A les 5.15 del matí l’autocar posava rumb cap a Espot, prèvia parada per Mataró. A les 8.45 es feia una parada per esmorzar i agafar energies pel dia. En arribar a Espot, els assistents es van poder allotjar a l’Hotel Or Blanc i seguidament, ja van anar a poder gaudir de les 17 pistes obertes que tenia l’estació pallaresa.

A les 16.45 tothom es retirava a descansar cap a l’Hotel, i a les 20.30 vam poder sopar a l’Hotel. L’endemà, esmorzar i cap a pistes, que gaudien d’una millor qualitat en aquest 2n dia d’esquí. A les 12.45 se celebrava el tradicional vermut a peu de pistes i seguidament un bon grup d’esquiadors iniciaven un descens conjunt per la pista blava Bruseres i posteriorment per la Solana.

El bus posava rumb de nou a Arenys a les 16.30, i amb la petita parada a La Panadella, s’arribava a Arenys a les 21.45. Gran cap de setmana amb neu a pistes, una gran companyia de molt bona gent i molts riures. Us esperem a la propera sortida!

Compartir :

La pluja impedeix realitzar la Fira +KNEU

La pluja del passat cap de setmana ens va impedir poder realitzar la FIRA +KNEU 2018. Només van poder muntar 1/4 part de les parades previstes, durant unes hores del dissabte. Volem agrair igualment la col·laboració de totes les estacions, empreses i col·laboradors. Ben aviat us informarem de les novetats per la temporada 2018/19!

Estigueu atents, perquè com us vam avisar: WINTER IS COMING!

Compartir :

Volem celebrar Sant Joan amb vosaltres

 

L’Associació Ski Arenys es farà càrrec de la barra de la Revetlla de Sant Joan d’Arenys de Mar en col·laboració amb els Geganters d’Arenys de Mar.

La plaça de les Palmeres serà el centre de la celebració de la revetlla popular de Sant Joan a Arenys de Mar gràcies a la música d’El Grup Discoteca Quijote i l’Orquestra Mitjanit.  Serà partir de dos quarts de dotze de la nit i s’allargarà fins a la sortida del sol.

La festa començarà amb el Grup Quijote qui amenitzarà la vetllada fins a la 1, moment on l’Orquestra Mitjanit pujarà a l’escenari amb un ampli repertori de versions dels grans èxits de sempre i les cançons més populars del moment. Finalment, pels volts de les 3 el Quijote tornarà a pujar a l’escenari per tancar la nit i fins que comenci a sortir el Sol.

Els diners que es recaptin aniran a les dues entitats. En el cas de l’Associació Ski Arenys es destinaran per finançar la Fira +KNEU així com per a subvencionar les sortides a la neu de la temporada 18/19.

Foto i part del text, de Ràdio Arenys.

Compartir :

L’Associació Ski Arenys prepara una nova edició de la Fira +KNEU

El 27 i 28 d’octubre de 2018 se celebrarà una nova edició de la Fira +KNEU a la Plaça de l’Església d’Arenys de Mar. L’organització de la Fira, a càrrec de l’Associació Ski Arenys, està preparant tots els detalls del que vol ser un dels esdeveniments importants del sector a Catalunya.

La fira té l’objectiu d’apropar els esports d’hivern i tot el que els envolta als aficionats i amants de la neu del nord-est de Catalunya. A més, de nou vol tornar a ser la primera fira del sector que es realitzi de cara a la temporada 2018/19. A diferència d’altres fires del sector, aquesta tindrà l’entrada gratuïta i estarà situada a la part més transitada de la vila d’Arenys de Mar.

Enguany, serà la 3a Fira organitzada per l’Associació i entre altres, ja han confirmat la seva participació d’estacions com Vallnord (Pal-Arinsal), Porte Puymorens, Les Angles, Masella, la Molina, Port del Comte, Tavascan o Sierra Nevada.

A part, de nou tornarà a haver-hi la zona de material de muntanya, el mercat gastronòmic, la zona infantil amb activitats pels més petits de la casa, i una zona Show Cooking i de restauració on poder tastar alimentació de muntanya.

En aquests moments els responsables de l’Associació estan acabant de perfilar els últims expositors, alhora que estan rebent sol·licituts d’informació d’empreses que volen col·laborar en l’esdeveniment i que poden acabar d’ampliar el nombre d’stands de la fira.

En aquest sentit qualsevol interessat en exposar o bé en patrocinar l’esdeveniment, pot dirigir-se a skiarenys@gmail.com per tal de descobrir més detalls per participar a la Fira.

Trobareu més informació de l’esdeveniment en els propers dies a Diaridelaneu.cat, publicació que tornarà a ser el mitjà digital oficial de difusió de la fira, i a la web oficial de la fira www.meskneu.cat o a la seva pàgina de Facebook www.facebook.com/skiarenys

Compartir :