53 persones gaudeixen del cap de setmana a Espot

Durant el passat 19-20 de gener de 2019, 53 persones han gaudit del cap de setmana organitzat per l’entitat, a Espot Esquí.

A les 5.15 del matí l’autocar posava rumb cap a Espot, prèvia parada per Mataró. A les 8.45 es feia una parada per esmorzar i agafar energies pel dia. En arribar a Espot, els assistents es van poder allotjar a l’Hotel Or Blanc i seguidament, ja van anar a poder gaudir de les 17 pistes obertes que tenia l’estació pallaresa.

A les 16.45 tothom es retirava a descansar cap a l’Hotel, i a les 20.30 vam poder sopar a l’Hotel. L’endemà, esmorzar i cap a pistes, que gaudien d’una millor qualitat en aquest 2n dia d’esquí. A les 12.45 se celebrava el tradicional vermut a peu de pistes i seguidament un bon grup d’esquiadors iniciaven un descens conjunt per la pista blava Bruseres i posteriorment per la Solana.

El bus posava rumb de nou a Arenys a les 16.30, i amb la petita parada a La Panadella, s’arribava a Arenys a les 21.45. Gran cap de setmana amb neu a pistes, una gran companyia de molt bona gent i molts riures. Us esperem a la propera sortida!

Compartir :

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *