Gran cap de setmana a Porté

Vermutada a peu de pistes

Després de l’èxit de la sortida a Espot, amb més de 60 participants, ha arribat la sortida de cap de setmana a Porté Puymorens.

Finalment, un grup de 28 persones han pogut gaudir d’un gran cap de setmana que començava el passat dissabte 29 de febrer. El grup sortía a les 6 del matí direcció Cercs, on pararien a esmorzar. Seguidament, ja anirien directe a pistes on van gaudir d’una gran jornada amb un ambient assolellat. Al finalitzar, es va realitzar l’activitat d’Après-Ski, on els assistents van berenar plegats. Al finalitzar, directes al Campus Cerdanya.

En arribar, distribució d’habitacions, sopar i després alguns dels assistents van gaudir del derbi català de l’hoquei gel entre el Puigcerdà i el Barça. Una gran experiència! L’endemà, esmorzar i tornada cap a pistes on amb un ambient més fred que el dia anterior van gaudir d’una bona jornada d’esquí amb vermutada inclosa. Finalment, a les 16.30 el bus posava rumb a Arenys. Ara ja, a esperar la propera sortida, prevista pel 22 de març.

Compartir :

One thought on “Gran cap de setmana a Porté

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *